A leveles péksüteményeinket blundeltésztából készítjük, amihez természetes kovászt és bigát használunk. A kelt péksüteményeink elkészítése legalább 24 órát vesz igénybe, ez az idő pedig hozzájárul ahhoz, hogy az emésztést elősegítő baktériumok kialakuljanak, egészségesebbé téve a termékeinket.
Nem használunk adalékanyagot, és igyekszünk olyan kézműves beszállítókat találni, akik magas minőséget képviselnek. Éppen ezért partnerünk az Etyektej, a Garat Malom és a Lipiliszt, illetve vásároljuk kistermelőktől a lekvárt, a mézet, a gyümölcsöket, és sokszor a magokat is.
Pisztáciás croissant
Mandulás croissant
Málnás-vaníliás croissant
Csokoládés croissant
Sárgabaracklekváros-croissant
Búrkifli
Csigák leveles tésztából, klasszikus kakaós és fahéjas
Túrós táska
Narancsos túrókoszorú (Kovászda specialitás)
Pozsonyi kifli
Mogyoró párna
Szilvás papucs - cukormentes vegán
Burgonyás és sajtos pogácsa
Spenótos csavart leveles tésztából
Olasz csiga
Sajtos rúd
Linzer
Ischler
Moszkauer
Pasta di Mandorle
Macaron
Kókusztekercs
Pogácsák
Hasék
Sajtos masni
Sós omlós teasütemények
Sajtos roló
Almás
Barackos-túrós
Meggyes
Szilvás
Túrós
Almás
Diós-meggyes
Mazsolás-túrós
Szilvás-mákos
Szilvás papucs (vegán, 70% teljes kiőrlésű tönkölybúzából készül)
Törekszünk a változatosságra, ezért mindig vannak szezonális termékeink, illetve a kitalálásukkor figyelembe veszem, hogy éppen milyen évszakban járunk, és hogy aktuális-e valamilyen ünnep.
Figyeld a heti tervet, mert nincs mindennap minden péksütemény! A rendelési rendszerben két hétre előre megtalálod, mit fogunk sütni.
Mivel a péksüteményeinket az átvételük előtti nap már elkezdjük készíteni, kérjük, hogy a megrendelést még egy nappal korábban, 21 óráig add le. Például ha kedden szeretnéd átvenni a péksüteményt, vasárnap 21 óráig tudod leadni a rendelést.